П'ять років - п'ять різних людей в житті Діани Фуско

07 Жовтня 2021, 16:11
Діана Фуско - журналістка 6938
Діана Фуско - журналістка

П’ять років – 5 людей. Двоє жінок і троє чоловіків. 

Це ключові п’ять років: усвідомлення – розвиток – досвід – напрямок – інтуїція – Я. 

Весна. У вільних рамках - трьох років. 

Дозволю собі не писати роки чи дати, хоча пам’ятаю кожну.  

«Все у житті має свій початок і кінець. Початок був, тепер – «.»…»:

Цитую людину, яка увійшла у моє життя зовсім спонтанно, я б навіть написала - увірвалася в особистий простір, коли двері були «зачинені». 

Коли хотілося більше розуміння самої себе. Коли був здоланий бар’єр. Але, спонтанно - сталося так, як у той момент було потрібно «нам». 

Пауза на роздуми: Чому я обрала п’ять людей ? 

Питання і для мене. Відкрите. 

Тож асоціативно, підсумовуючи цей «шматок» у житті, розумію, що коли ти дійсно, чогось хочеш, то ти можеш відкрити будь-які двері у будь-якій кімнаті. Головне – вірити та крок за кроком йти. 

Життя…Це сьогодні…Це зараз…«Потім» може і не настати, або я «буду дуже далеко»

Висновок: цінувати, тих хто поряд: вчитися сприймати та відчувати людину. 

Про іншу особистість розпочну писати відразу із ВЛАСНОГО підсумку:  

Це вона. Дуже особлива для мене дівчина. Я дивлюся на неї й бачу її «шанс». Я бачу, як розвивається її мислення і як вона гармонійно вміє нести красу у цей світ. Такі люди надихають. Вони як птахи: вольові та бачать, все з висоти. Охоплюють більше та подають інформацію настільки, наскільки ти «готовий».

«Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе». 

Я його знаю трохи менш ніж три роки. Я пам’ятаю як він мені усміхався, коли я тримала його на руках. Тоді я вперше зрозуміла, що таке відповідальність. Однак, зрозуміти на мить і усвідомлювати у постійному режимі – це різні речі. Я досі намагаюся системно вивчити концепцію на цьому майданчику відповідальності. Працюю у цьому напрямку. 

«Цікавий парадокс полягає в тому, що, коли я сприймаю самого себе таким, який я є, я набуваю можливість змінитися».

Четверта людина – це результат (24/7).

«Мета - це шлях у часі».

Дивлячись на цього чоловіка ти точно знаєш, що майбутнє буде прогресивним. Ти розумієш, що ти повинен працювати, аби завтра – був насичений подіями день. Там все чітко і змістовно. 

Ця людина своїм ритмом життя заряджає навколо усіх на дії. Ти прокидаєшся і розумієш, що або сьогодні, або завтра – вже не потрібно. 

«Ми знаходимо в житті лише те, що самі вкладаємо в нього».

Дівчинка – весна. Вона показала мені мене з середини. Це неймовірна робота у напрямку формування. Хоча її власні зміни я бачила чіткіше, ніж свої. І це мене змушувало думати та шукати. Ця людина мені показала, що може вибивати інших із колії. Вона мене розуміла і я сподіваюся і розуміє. Це дуже важливо, направду, для нас людей. Нас потрібно розуміти, любити, підтримувати. Чому ? А просто так. 

Люди завжди будуть змінюватися у нашому житті. Вони будуть приходити й виходити. Дарувати й забирати. Будувати чи руйнувати. Але, важливо – вчитися, вчитися простим речам: вірити, довіряти, підтримувати. Бо ти теж у чиємусь житті ключова людина, яка дарувала і забирала, чи руйнувала будуючи. Все змінне. 

Основне завдання: цінувати та дивитися на все, як на життєві історії, навіть, коли там круті неочікувані повороти. 

Усе в житті не просто так. Головне дочекатися і здобути ті результати до яких ми йдемо.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024