Район.Ужгород: на Закарпатті запустили третій у регіоні сайт мережі Район.in.ua

14 Червня 2021, 16:00
Район.in.ua 4996
Район.in.ua

Холдинг CID MEDIA GROUP продовжує розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ й цього разу новий сайт відкривають на Закарпатті.

Мережа Район.in.ua 16 жовтня 2020 року відкрила видання про життя Свалявської громади – Район.СваляваМинуло рівно чотири місяці – і в Карпатському краї розпочав свою роботу новий сайт Район.Мукачевоа вже сьогодні 14 червня, в Ужгороді розпочинає свою роботу новий сайт Район.Ужгород. 

Особливість цього видання у тому, що воно висвітлюватиме життя мешканців новоствореного та укрупненого Ужгородського району, який утворився внаслідок об’єднання  – Ужгородського, Перечинського, Чопського районів з центром у місті Ужгород.

ФОТО: Jaroslav Machacek

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а й на офіційній сторінці видання у Facebook.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією, телефонуйте за номером +3066 725 77 89 або пишіть на електронну скриньку [email protected]

Ужгород - прекрасне місто. У ньому своя надзвичайна атмосфера, яку можна відчути під час прогулянки центральними вулицями або смакуючи запашною ужгородською кавою з тортом «Ужгород» чи відвідавши алею сакур на весні. Тут кожна пора року особлива. І так, Ужгород ви не забудете ніколи. Він особливий, як і люди, які проживають у ньому. Талановиті, цікаві, різноманітні та гостинні до туристів різних країн та національностей. А приїздити до Ужгороду можна і потрібно за будь-якої пори року, бо воно прекрасне, душевне та настроєве – завжди.

«Ужгородщина – дуже гарний край, в якому проживають чудові люди. Ми хочемо розповідати їхні історії, говорити про традиції та звичаї, висвітлювати цікаві новини. Сподіваємось, що зможемо розкрити історію всього району крізь призму кожного жителя. Запрошуємо стати героями наших публікацій усіх мешканців громади!» – каже редактор інтернет-видання Район.Ужгород  Анатолій Молнар.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024