В Ужгородській міській раді утворили житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб

25 Серпня 2021, 15:59
Фото з відкритих джерел 382
Фото з відкритих джерел

В Ужгородській міській раді утворили житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

За таке рішення проголосували сьогодні на засіданні виконкому.  

Також затвердили Положення про цю комісію. Житлова комісія утворена для ведення обліку, визначення осіб, яким будуть надані житлові приміщення з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. 

Вона також розглядатиме заяви про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, які звернулись у виконком міської ради. За результатами розгляду поданої заяви про взяття на облік з вичерпним переліком документів комісія затверджуватиме висновок з рекомендаціями про взяття внутрішньо переміщеної особи на облік або надаватиме обґрунтовану відмову у взятті на такий облік, а також протягом 30 днів з дня затвердження висновку подаватиме його на розгляд виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024