Чохол на iPhone 11 – який обрати і де шукати?

04 Лютого 2022, 13:00
Чохол на iPhone 11 – який обрати і де шукати? 665
Чохол на iPhone 11 – який обрати і де шукати?

Паралельно з випуском сучасних смартфонів різними виробниками активно продукують і чимала кількість аксесуарів, у тому числі і захисних. Тут перш за все мова йде про чохли, без яких важко уявити нинішні мобільні девайси, тим більше телефони від компанії з Купертино.

Коли приймається остаточне рішення щодо купівлі “яблучного” гаджета, якось інтуїтивно починають цікавити і чохли на Айфон 11 (чи будь-яку іншу модель), адже такий аксесуар:

  • По-перше, добре захищає недешевий смартфон від різноманітних пошкоджень – подряпини, сколи, тріщини тощо;
  • По-друге, забезпечує більш надійне та зручне утримання гаджета, що знижує ризик випадкового зісковзування телефону з рук, а відтак його падіння на землю, яке, як правило, призводить до дуже невтішних наслідків;
  • По-третє, чохол – ідеальний спосіб трохи «прокачати» дизайн смартфона, зробивши його унікальним, іншими словами – «не таким як в усіх».

Для сучасного споживача доступне широке різноманіття захисних аксесуарів. Це інколи може дещо ускладнювати вибір, адже в багатому товарному асортименті можна запросто «загубитись». Аби уникнути такої ситуації, варто володіти хоча б базовою інформацією щодо того, які саме чохли Apple iPhone 11 Pro зараз доступні на вітчизняному ринку.

Різновиди захисних чохлів для Айфонів 11

Одними з найпопулярніших чохлів для «яблучної одинадцятки» є так звані накладки – це доволі стильні, міцні та практичні вироби, асортимент яких просто вражає своєю різноманітністю. Серед ключових переваг таких варіантів варто відзначити довговічність, стійкість покриття та екологічність. Крім того, чохли накладки добре захищають смартфон, мають всі необхідні вирізи (для камери, мікрофону, динаміка, конектора тощо).

Наступними за популярністю є чохли-книжки, які здебільшого виготовляють з еко-шкіри чи шкірозамінника. Головним їх плюсом є те, що захищають такі аксесуари смартфон з усіх боків, у тому числі і тачскрін. Більше того, книжки ще можуть мати спеціальні кишеньки для зберігання банківських карт, пластикових документів, готівки тощо.

Чохли-фліпи теж є доволі затребуваними. Вони чимось схожі на книжечки, проте відкривають не вбік, а вниз. Можуть також мати кишеньки для карт, документів. А от чохли-кишені хоча і захищають майже увесь смартфон, проте користуватись ним не завжди зручно.

Крім того, доступні також бампери (захищають боковини девайса), протиударні (доволі габаритні) та водонепроникні чохли, а також акумулятори (захищають, а разом із тим збільшують час автономної роботи) і спортивні варіанти (ідеальне рішення для тих, хто веде активний спосіб життя).

Де замовити класний чохол онлайн

Зараз, що «одягнути» свій телефон по-модному, зовсім не обов’язково тинятися численними магазинами у пошуку підхожого варіанту. Бо це ж можна зробити онлайн! І зокрема в інтернет-магазині Zorrov, де такі товари як, приміром, чохол на айфон 11 про макс, доступні в широчезному різноманітті. Продавець порадує вас не тільки багатим вибором, а й приємними цінами, зручним сайтом і фаховою клієнтською підтримкою, працівники якої завжди раді допомогти, проконсультувати та надати слушні рекомендації.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024