Де замовити iPhone 14

23 Серпня 2022, 15:50
Де замовити iPhone 14 623
Де замовити iPhone 14

Відома американська компанія Apple анонсувала презентацію нових продуктів, серед яких провідне місце посідає новенька лінійка смартфонів – Айфон 14. Хоча достовірної інформації щодо його технічного оснащення поки нема, проте численні авторитетні джерела вказують на те, що “яблучна” новинка отримає багато нових “фішок”, які, скоріш за все, припадуть до смаку прихильникам бренда.

Якщо говорити точніше, то численні американські видання та блогери публікують інформацію про те, що «чотирнадцятка» отримає значно потужніший процесор, збільшений час роботи в автономному режимі, удосконалені камери з можливістю фільмувати відео в роздільній здатності 8К, а Про-версія замість стандартного порта Lightning отримає роз’єм USB Type C.

Крім того, подейкують, що значних змін зазнає виріз на дисплеї, де знаходяться фронтальна камера та датчики. Він буде значно меншим та отримає іншу форму. Точніші дані про новинку від купертинців з’являться вже безпосередньо під час презентації пристрою, яка повинна відбутися вже у вересні.

Замовляємо Айфон 14 на Tehnoezh

Мрієте стати одним з перших щасливих власників новенького iPhone? Оформити попереднє замовлення можна на сайті відомого інтернет-магазину tehnoezh.ua. Щоб купити айфон 14, достатньо виконати декілька простих дій:

  • По-перше, заходимо на сайт продавця та ознайомлюємось з доступною пропозицією;
  • По-друге, обираємо для себе підхожу версію смартфона від Apple;
  • По-третє, оформлюємо попереднє замовлення пристрою, вказавши свої соціальні та контактні дані.

Далі очікуємо на зворотній зв’язок від продавця, котрий повідомить про надходження гаджета у продаж і допоможе оформити його покупку без зайвих зусиль.

Якщо у вас цікавить питання, а чому оформити попереднє замовлення потрібно саме на Tehnoezh, це можна аргументувати наступним чином: продавець має зручний у користуванні вебсайт з вичерпною інформацією про товарні позиції. Крім того, всі представлені товари є оригінальними та сертифікованими з офіційною гарантією.

Окремої уваги заслуговує фахова клієнтська підтримка магазину, яка завжди готова надати професійні консультації та вичерпну інформацію щодо того чи іншого питання. А ще Tehnoezh – це зручна оплата покупки (безготівковий розрахунок, накладений платіж), швидка доставка, найкращі ціни та регулярні знижки і акції, які дозволяють відчутно зекономити.

Станьте одним з перших юзерів прийдешньої новинки iPhone 14 – оформіть попередню покупку в інтернет-магазині tehnoezh.ua, бо це легко та просто!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024