Поради при купівлі криптовалюти та яку обрати для вигідних інвестицій

02 Вересня 2022, 15:30
Поради при купівлі криптовалюти та яку обрати для вигідних інвестицій 388
Поради при купівлі криптовалюти та яку обрати для вигідних інвестицій

Насправді у купівлі криптовалюти немає нічого важкого, головне - почати, але не просто почати, а почати правильно. Це значить, визначитись із надійною платформою, обрати криптовалюту (мінімум 2-3 види) та хоча б мінімально ознайомитись із світом криптовалюти.

Тож у цій статті ми спробуємо розповісти, як купити криптовалюту та яку краще обрати для вигідних інвестицій.

Що потрібно для того, щоб купити криптовалюту?

Для того, щоб купити криптовалюту, перше, що потрібно зробити - це визначитися із платформою. Далі переходимо до дослідження світу криптовалюти та порівнюємо усі ризики, можливості та ціни криптовалют.

Перевіряємо мінімальний депозит та комісії при поповненні балансу на обранній вами платформі. Поповняємо баланс (інструкцію ви можете знайти на сайті в частих питаннях) та визначаємося, яку крипту купити.

Послідовність купівлі криптовалюти може змінюватися в залежності від платформи. Але зазвичай вам необхідно виставити ордер. Для того, щоб ви не лишились у мінусі рекомендуємо спочатку ознайомитися з видами ордерів, які пропонує платформа, їх перевагами та недоліками, а тільки потім виставляти його.

Як обрати криптовалюту для інвестицій?

Досвідчені трейдери дуже часто отримують запитання від новачків типу “Яку криптовалюту вигідно купити?”. Якби ж була відповідь на це запитання, то ми усі давно були б мільйонерами. Вигідно можна купити ту криптовалюту, вартість якої має зрости найближчим часом. А для того, щоб розуміти політику цін віртуальних валют, перш за все потрібно дуже гарно орієнтуватися у криптосвіті, постійно слідкувати за новинами у світі, за прийняттям нових світових важливих законів і просто незначних на перший погляд рішень. Адже відомо, що зміни у вартості криптовалюти дуже сильно залежать від економічних та політичних подій.

Та все ж, якщо ви не можете вирішити, яку криптовалюту купити, то розподіліть свій бюджет, наприклад, на 5 рівних частин та інвестуйте як у найбільш відомі та популярні криптовалюти, так і у нові проекти. Таким чином ви максимально застрахуєте себе від втрат.

Де дивитися актуальні ціни на криптовалюту?

При виборі провідної платформи для торгівлі криптовалютою усю актуальну інформацію ви можете дивитися на ній.

До речі, ви можете зареєструватися на декількох платформах з демо-версіями, спробувати віртуальні транзакції та обрати для себе найзручнішу з платформ.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024