ДІЛЯ & Бєкіров: в Ужгороді відбудеться унікальний вечір української пісні за участю відомих артистів та музикантів

06 Вересня 2022, 17:08
На фото: Едуард Приступа (ДІЛЯ) по центру та Усеін Бєкіров (ліворуч) 900
На фото: Едуард Приступа (ДІЛЯ) по центру та Усеін Бєкіров (ліворуч)

17 вересня, о 20:00, на сцені ужгородського Амфітеатру виступлять: відомий український артист ДІЛЯ (Едуард Приступа) та кримсько-татарський джазовий музикант Усеін Бєкіров з особливою акустичною програмою «Молескін». Про це повідомляє ALIVE - Культурний Центр Ужгорода.

Унікальною особливістю цього вечора буде те, що і артисти, і глядачі будуть знаходитись прямо на сцені, щоб заспівати улюблені українські пісні разом. 

На поціновувачів справжнього музичного мистецтва чекатимуть улюблені хіти від ДІЛІ такі, як: «Тільки дощ» та «Щасливий», а також: «Ой, у Лузі Червона Калина», «Але» Сергія Бабкіна, «На небі» Славка Вакарчука, «Вода» гурту ТНМК, «Гуцулка Ксеня».

Квитки можна придбати за посиланням тут.

Передпродаж – спеціальна ціна 200 гривень на перші 50 квитків! Наступні - від 250 гривень.

В день концерту - від 300 гривень.

Також в продажу є особливі квитки для Благодійників, що особисто бажають допомогти в проведенні заходу.

Хто такі ДІЛЯ та Усейн Бакіров?

ДІЛЯ (Едуард Приступа) - легенда української музичної сцени, співак, продюсер, кінокомпозитор. 

ТНМК, Росава, НеДіля, Астарта та багато інших, - і саме Діля є автором, виконавцем, та продюсером цих визначних артистів! Також співпрацював з визначними українськими колективами: Kozak System, От вінта, Mad Heads, The ВЙО, Ді. Ор. А ще він - педагог з вокалу, а з минулого року створює найбільшу аудіотеку казок та колискових українською мовою!

УСЕІН БЄКІРОВ - унікальний етно-джазовий піаніст, що поєднує у своїй творчості український, кримсько-татарський, азербайджанський та балканський фольклор. 

Як музикант та саундпродюсер брав участь в запису альбому, що був номінований на Ґреммі, і співпрацював з відомими всесвітніми виконавцями: Баррі Бренхард, Майк Стерн, Ібрагім Маалуф, Жадрієн Феро, Сарп Маден. Також він відомий своєю роботою з Джамалою, Тіною Кароль, Віктором Павліком та багатьма іншими артистами. Заслужений артист України.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024