Пральна машина протікає: поширені причини

13 Вересня 2022, 12:10
Пральна машина протікає: поширені причини 316
Пральна машина протікає: поширені причини

Підтримання одягу в чистому і охайному вигляді – дуже важливе завдання, впоратися з яким нам допомагає пральна машина. Саме ця побутова техніка робить всю ключову роботу, а нам залишається лише дочекатися завершення циклу прання, а затим вивісити одяг для висихання.

Проте в умовах активної експлуатації пралка може в будь-який момент вийти з ладу або ж подати перші сигнали, які свідчать про певні збої у роботі агрегата. Найчастіше власники пральних машин стикаються з проблемою протікання, яка може бути спричинена різними факторами.

Чому протікає пральна машина?

Якщо ви стикнулися саме з такою неполадкою, найперше слід перевірити манжет люка пральної машини – внаслідок його пошкодження вода може просочуватися назовні з-під дверцят. Однак можуть бути й інші причини такого вкрай негативного явища:

  • Несправність наливного чи зливного шлангу. Відповідно під час набирання чи зливання на підлозі з’являється вода. Причиною цього можуть стати засмічення, пошкодження чи елементарний знос;
  • Поломка зливного фільтра. Цей елемент також може забитися сміттям чи вийти з ладу у зв’язку із зносом. Ще одна причина – протікання у зв’язку з неправильною установкою (якщо, приміром, фільтр знімали для очищення);
  • Пошкодження баку чи зливного насосу. Головна ознака сааме цієї поломки – вода під пралькою.

Певна річ, це тільки декотрі поширені проблеми, які супроводжуються протіканням пральної машини. Коли така неполадка має місце, краще невідкладно звернутися до майстра, котрий, по-перше, проведе ретельну діагностику задля виявлення реально причини неполадки, по-друге, проведене кваліфікований ремонт, повернувши ваш пристрій до нормального робочого стану.

І ще один важливий момент: коли майстер визначив причину поломки і її виправлення потребує заміни тієї чи іншої деталі, замовляйте такі запчастини тільки в провірених продавців – це найкраща гарантія того, що ви отримаєте якісний, надійний та сертифікований товар, який належним чином виконуватиме свої функції.

Де замовити найкращі запчастини для пралки

Одним з кращих продавців запчастин для побутової техніки є відомий інтернет-магазин «Майстер Плюс», який, до речі, користується високою популярністю головним чином серед майстрів.

Саме тут можна в лічені хвилини замовити потрібні деталі для пральних машин майже усіх брендів, клієнтів приємно порадують доступні ціни, фахова клієнтська підтримка та чималий товарний асортимент.

Використання запчастин і комплектуючих належної якості в процесі ремонту пралки чи іншої побутової техніки – запорука швидкого відновлення її роботи та функціоналу загалом!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39