Робота водієм таксі в Ужгороді – куди звернутися

22 Вересня 2022, 13:30
Робота водієм таксі в Ужгороді – куди звернутися 381
Робота водієм таксі в Ужгороді – куди звернутися

Хочете реалізувати себе в сфері надання послуг перевезення? Робота в службі таксі – ідеальний варіант, який забезпечуватиме вам стабільний і високий дохід. Однак мало хотіти стати таксистом, потрібно ще знати, де можна легально отримати таку роботу.

Можна, безперечно, скористатися пошуковою системою, вказавши запит, приміром, «робота водій Ужгород» (чи щось на кшталт цього) і витратити купу часу на вивчення всіх доступних варіантів. Є і інший, кращий  шлях – долучитися до великого та професійного колективу компанії Bolt, де створені всі необхідні умови.

Чому Bolt – це ідеальний вибір для водія

Перш за все відзначимо, що служба таксі пропонує водіям два варіанти співпраці: з власною автівкою та машиною компанії. Тобто якщо ви маєте власне авто і хочете, щоб воно працювало на вас – велкам. В іншому випадку Bolt забезпечить вас сучасним транспортним засобом, на якому ви, власне, й виконуватимете замовлення.

Крім того, варто виокремити і такі переваги роботи в даній службі таксі:

  • Регулярні замовлення. Щодня ви отримуватимете щонайменше 30 викликів, тобто сидіти без роботи вам точно не прийдеться;
  • Високий дохід. На авто компанії ваш місячний заробіток складатиме 25 тис. грн, на власній машині – до 40 000 грн (крім того, передбачена нульова комісія);
  • Гнучкий графік роботи. Водій має змогу власноруч формувати робочий графік. До речі, на сайті компанії є спеціальний калькулятор, де можна розрахувати свій середні дохід, вказавши кількість робочих днів та годин;
  • Спеціальні бонуси. Співпраця з Bolt – це завжди вигідно. По-перше, водії отримують хороші знижки на пальне, по-друге, додаткова грошова оплата за брендинг, по-третє, знижки на тарифи оператора мобільного зв’язку, купівлю страхових полісів та різних товарів на «Розетка»;
  • Постійна підтримка. Менеджери служби таксі завжди проконсультують з тих чи інших питань, нададуть вичерпну інформацію.

Ще один позитивний момент: якщо ви працюєте в Bolt на авто компанії, ви матимете змогу використовувати ТЗ у власних цілях з лімітом до 30 км на день. А ще – обслуговування на партнерському СТО, безкоштовний ремонт та заміна шин та швидка заміна машини у разі виникнення поломок.

Робота таксистом – хороший вибір для тих, хто не у являє свого життя без автівки + має бажання заробляти на цього, так би мовити, хобі. А отже – веркам в компанію Bolt! Оптимальні умови співпраці, стабільно високий дохід та безліч вигідних бонусів вже чекають на вас!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024