Як вибрати склопакети в Києві і де купити

23 Вересня 2022, 15:50
Як вибрати склопакети в Києві і де купити 273
Як вибрати склопакети в Києві і де купити

Кількість пропозицій у столичних маркетах, які продають склопакети, зростає з кожним днем. Але як вибрати той, який підходить саме для конкретного будинку та буде доречним у комерційному приміщенні. Витратити гроші з користю і мати у результаті надійний захист від холоду, дощу та вітру не так вже й просто. Адже для цього треба оцінити якість та властивості купи пропозицій. Однак насправді є декілька універсальних характеристик, які одразу покажуть, чи варто купувати склопакети у Києві та де купити ті, які ідеально підходять саме для конкретного будинку.

Кількість камер та енергозбереження

Купити склопакет з двокамерним металопрофілем вікна – це вже добре. Однокамерні конструкції краще не використовувати для утеплення в житлових приміщеннях, хоча і тут є виключення. Але обов’язково зверніть увагу на наявність достатньої товщини профілю. Він має складати хоча б 1,5 мм. Краще – 2 мм і більше. Це вказуватиме і на міцність конструкції, і на її енергоефективність. Занадто тонка конструкція не тільки може швидко вийти з ладу і потребувати заміни, але й пропускати холод значно швидше і більше, ніж звичайна чи підсилена двокамерна.

Якість і властивості склопакета

Ціна склопакета складає більшу частину вартості віконної системи. Саме тому від того, який склопакет вибирає користувач, залежить вартість склопакета і ціна всього придбання. Отже, зверніть увагу на такі показники, які варті того, щоб за них платити гроші:

  • коефіцієнт опору теплопередачі, який має складати мінімум 0,40 квадратних метрів на градус С/Вт, а в кращих версіях склопакетів має відповідати показнику 0,60 і вище;
  • показник опору проникнення звукових хвиль – зниження від 25-27 дБ до 40-50 дБ, який варто підбирати в залежності від розташування вікна;
  • рівень пропускання світла через склопакет – від 70 до 80%, оскільки нижчі показники можуть негативно вплинути на комфортність сприйняття освітлення в будинку чи офісі.

Звісно варто звернути увагу і на інші властивості, але купуючи склопакети у Києві, треба оцінити саме ці найсуттєвіші параметри, які є характерними для всіх різновидів вікон.

Герметичність і захист від пилу

Цей показник достатньо суб’єктивний, хоча його можна оцінити за рівнем шумоізоляції. Зазвичай ті пакети, що мають підвищені показники ізоляції від шуму, мають і якісну герметичність віконної системи. Тобто вони не пропускають пил. Для квартири чи офісу у центрі міста або неподалік від вулиці, де постійно пересувається транспорт – це важливо. Адже прибирання пилу та бруду, а також вдихання цих мікрочастинок точно не кращий варіант для поліпшення здоров’я і комфорту проживання у квартирі.

І наостанок – порівняйте хоча б у декількох виробників схожі цінові параметри. Зазвичай вони не суттєво відрізняються, однак все ж можна спробувати знайти цікаву пропозицію. До речі компанія «Лінія Вікон» пропонує своїм користувачам чимало цікавих рішень з кредитування та акційної вартості встановлення і придбання металопластикових вікон.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024