Призначено нового керівника Закарпатської обласної прокуратури

04 Січня 2023, 17:40
Ігор Мустеца та Анатолій Ковальчук 1013
Ігор Мустеца та Анатолій Ковальчук

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Закарпатської обласної прокуратури нового керівника – Анатолія Ковальчука

Про це йдеться на сторінці Офісу Генерального прокурора.

Ігор Мустеца озвучив проблемні напрями та окреслив першочергові завдання для нового керівника обласної прокуратури. Він наголосив на необхідності злагодженої та продуктивної роботи в тісній співпраці та координації прокуратури з правоохоронними органами Закарпаття.

За словами Анатолія Ковальчука, пріоритетними напрями у діяльності для нього є боротьба зі злочинами проти основ національної безпеки, проявами колабораціонізму, із правопорушеннями у земельній, бюджетній та екологічній сферах, а також із явищами корупції та контрабанди.

Анатолій Ковальчук працює в органах прокуратури понад 20 років. Обіймав посади, зокрема й керівні, в органах прокуратури Полтавської, Рівненької, Вінницької та Чернівецької областей. До призначення керівником обласної прокуратури був начальником одного з відділів Департаменту нагляду за додержанням законів НПУ та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024