Закарпаття отримало 14 генераторів для Пунктів Незламності

31 Січня 2023, 19:00
Фото переданих генераторів 578
Фото переданих генераторів

Закарпаття отримало 14 генераторів для Пунктів Незламності від Угорщини.

Про це йдеться на сторінці Закарпатської ОДА.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький узяв участь у передачі 14 генераторів потужністю 8500 W для Пунктів Незламності. Їх доставили в Ужгород Йожеф Бочкаі, Генеральний консул Угорщини в місті Ужгороді, та Янош Талоші, Генеральний директор East-West Gate Terminal.

«Саме в Пункти Незламності приходять закарпатці і гості краю у тривалі години відключень електроенергії, мають змогу працювати, зігрітися. Вдячні нашим сусідам за підтримку та допомогу», – прокоментував Мирослав Білецький.

У межах зустрічі керівництво області разом з партнерами обговорило питання оптимізації роботи пунктів перетину кордону, перспективи розвитку та поглиблення логістичних зв’язків між державами. У час, коли використання морських портів обмежене, потрібними стають автомобільні та залізничні перевезення вантажів.

«Можливість більше використовувати засоби залізниці для експорту української продукції у країни ЄС дозволить розвантажити автомобільні пункти пропуску, зменшити черги та соціальну напругу. Працюємо у цьому напрямку», – резюмував перший заступник керівника краю.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024