На Закарпатті митників судитимуть за отримання хабаря

10 Лютого 2023, 13:12
Фото з місця затримання 679
Фото з місця затримання

Слідчі поліції Закарпаття завершили досудове розслідування у справі, щодо вчинення співробітниками митного посту «Астей» корупційного злочину. 

Про це йдеться на сторінці поліціянтів.

Мова йде про радника митної служби III рангу та інспектора митної служби IV рангу, які отримали хабар за сприяння у незаконному ввезенні різних груп товарів на територію України без розмитнення. 

Дану групу осіб впіймали оперативники кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за сприяння Департаменту внутрішньої безпеки Державної митної служби, влітку минулого року, безпосередньо в момент отримання ними неправомірної вигоди за ввезення автомобіля «Mercedes». 

Одразу ж після цього працівники поліції провели ряд санкціонованих судом обшуків за місцем роботи та проживання митників. Усі виявлені речові докази долучили до справи. 

Наразі слідчі поліції, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, зібрали достатню доказову базу та сформували обвинувальний акт. 

Один зі службовців обвинувачується у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статтею 368, інший – частиною 1, 3 статтею 368 Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження скеровано для судового розгляду.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром