Ужгородські прикордонники затримали двох переправників «ухилянтів»

28 Лютого 2023, 13:37
Фото з місця затримання 713
Фото з місця затримання

У Берегівському районі співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського прикордонного загону затримали двох переправників та особу, яка скористалася їх послугами.

Про це пишуть на сторінці прикордонників.

Правопорушників затримали поблизу населеного пункту Астей Берегівського району безпосередньо після отримання ними грошової винагороди від місцевого жителя. За три тисячі доларів США чоловіка доправили до околиці села, звідки він далі мав рухатися до кордону за вказаним переправниками маршрутом.

Надалі, за декількома адресами проживання фігурантів кримінального провадження провели санкціоновані обшуки. За їх результатами було вилучено два мобільні телефони та транспортний засіб марки «Opel», що використовувалися переправниками з метою вчинення протиправних дій.

Обох фігурантів затримали, наразі вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 332 КК України. 

За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39