На Закарпатті чоловік незаконно намагався перевезти майже тисячу пачок сигарет

02 Травня 2023, 12:00
Фото вилучених сигарет 512
Фото вилучених сигарет

Закарпатські митники виявили, що поруч із легальним вантажем «частини тушок свійських курей» знаходяться «додаткові» об’єкти. 

Про це йдеться на сторінці Закарпатської митниці.

Фуру відразу ж направили у бокс поглибленого огляду для ретельної перевірки.

З’ясувалося, що у технічній порожнині між передньою стінкою рефрижератора, де знаходиться випаровувач, та захисними рейками були заздалегідь приховані 969 пачок тютюнових виробів марки «KENT» без акцизних марок (DUTY FREE). Щоб до них добратися, митникам довелося демонтувати захисні рейки з пазів штатного кріплення.

Аби приховані сигарети не випадали на підлогу, «кмітливі» контрабандисти закріпили їх скотчем до нижньої частини передньої стінки та нижніх захисних рейок рефрижератора.

Як згодом зізнався горе-водій, на прохання незнайомця він погодився перевезти через кордон приховані від митного контролю цигарки та доставити їх у Нідерланди.

Наразі відносно перевізника складено протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Остаточну вартість предметів правопорушення встановить спеціаліст-експерт. Проте за попередньою інформацією з інтернет мережі, орієнтовна вартість вилучених сигарет складає 80 тисяч гривень.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39