На війні загинув реабілітолог з Ужгорода Володимир Вудмаска

18 Липня 2023, 13:04
На війні загинув реабілітолог з Ужгорода Володимир Вудмаска 336
На війні загинув реабілітолог з Ужгорода Володимир Вудмаска

Під час ворожого обстрілу, рятуючи побратимів, загинув молодий лікар-реабілітолог, чоловік, батько двох маленьких дітей, старший солдат прикордонного загону, фельдшер відділення медичного забезпечення Володимир Вудмаска.

Чергову страшну звістку з фронтів повідомив у фейсбуці колега полеглого медика, лікар Олег Орос.

До початку повномасштабного вторгнення Володимир Вудмаска працював реабілітологом в обласному центі нейрохірургії Ужгорода. Однак 24 лютого 2022 року змінило його життя, як і мільйонів українців. У цей день чоловік поїхав на роботу та, дізнавшись про повномасштабне вторгнення, повернувся додому, допоміг дружині та двом маленьким дітям зробити запаси необхідних продуктів і вирушив до військкомату. У 2004-2005 роках Володимир проходив строкову службу у Держприкордонслужбі і ось уже вдруге повернувся до лав прикордонників.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, бездоганне служіння Українському народові, вірність Військовій присязі Указом Президента України старшого солдата Володимира Вудмаску нагороджено медаллю «За врятоване життя».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024