В Ужгороді затримали причетного до смерті лікаря: зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання

23 Серпня 2023, 10:35
Затримання 316
Затримання

Поліція Закарпаття затримала причетного до смерті лікаря: зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Подія сталася по вулиці Баб’яка в місті Ужгород, інформує поліція.

Як стверджують у поліції, після конфлікту на дорозі суперечка переросла в штовханину, в ході якої водій позашляховика, за попередніми даними, отриманими з показів свідків та записів камер спостереження, наніс удари водієві «Skoda». Після цього останній впав на землю та втратив свідомість, а інший учасник конфлікту покинув місце події. Травмованого чоловіка медики госпіталізували до реанімаційного відділення. 

Того ж вечора правоохоронці встановили та опитали всіх осіб, які перебували на місці злочину. Один із них, 24-річний ужгородець, надав поліцейським покази, нібито саме він був учасником конфлікту та керував авто «Volkswagen»

Співробітники поліції зібрали достатньо доказів та затримали підозрюваного у порядку статті 208 КПК України. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

Наразі  розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. 

Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення. 

Щодо особи, яка намагалася взяти провину на себе, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (Завідома неправдиве показання) Кримінального кодексу України.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024