В Ужгороді відбувся ромський джазовий культурно-мистецький захід на підтримку захисників

24 Серпня 2023, 12:11
Ромський джазовий культурно-мистецький захід «Пап-джаз-квартет і друзі» 247
Ромський джазовий культурно-мистецький захід «Пап-джаз-квартет і друзі»

 Ромський джазовий культурно-мистецький захід «Пап-джаз-квартет і друзі» на підтримку наших захисників та до Дня Незалежності України відбувся напередодні в Ужгороді.

Про це інформує пресслужба Закарпатської ОДА.

На сцені Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка» виступили музичні колективи й виконавці з різних куточків країни: «Пап-джаз-квартет», дует Ігоря Літвінова та Наталії Лендел, Тетяна Шабанова (м. Ужгород), «Randomsky» і Марія Стоколяс (м. Львів), гурт «Черкаси джаз квінтет» (м. Черкаси) та Олександр Рукомойніков (м. Київ).

Відвідувачі концерту не лише поринули в атмосферу нестримної джазової музики наживо, а й долучилися до збору коштів на користь наших захисників. Під час заходу вдалося зібрати майже сім тисяч гривень, які спрямують на посилення підрозділів тероборони Закарпаття. 

За організацію такого дійства заступник директора департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Закарпатської ОВА Олександр Лях вручив відзнаку Вільгельму Папу, голові правління ГО «Товариство музичної культури циган Закарпаття Лаутарі», заслуженому працівнику культури України, керівнику музичного колективу «Пап-джаз-квартет».

Благодійний концерт «Пап-джаз-квартет і друзі» відбувся за сприяння й підтримки департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій і департаменту культури обласної військової адміністрації.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024