В Ужгороді стартував ярмарок вакансій

14 Вересня 2023, 14:15
Ярмарок вакансій 442
Ярмарок вакансій

Масштабний захід з підтримки зайнятості й розвитку підприємництва в Закарпатській області розпочався на наб. Незалежності в Ужгороді.

Про це пише Закарпатська ОДА.

Цього року в Ярмарку вакансій беруть участь близько 50 підприємств, які спеціалізуються в різних галузях. Вони готові запропонувати закарпатцям і вимушеним переселенцям майже 900 вакансій. Кожен роботодавець сьогодні працює на окремій локації, де презентує свою компанію та актуальні пропозиції щодо працевлаштування.

Усі охочі зможуть ознайомитися з вакансіями, отримати консультацію з питань зайнятості, одержання ваучера на навчання чи мікрогрантів на започаткування та розвиток бізнесу, а також юридичну й іншу підтримку. На них чекають і цікаві майстер-класи від учнів закладів профтехосвіти області, а на дітей – розважальна програма.

Під час заходу роботодавці зможуть дізнатися про особливості бронювання працівників та отримання компенсації за працевлаштування ВПО й інших категорій населення від фахівців Закарпатського обласного центру зайнятості.

А про те, яким має бути ідеальне резюме, і що писати в ньому, якщо нічого писати, розкаже директорка Центру кар’єри ДВНЗ «УжНУ» Тетяна Бутурлакіна на тренінгу «Шлях від ефективного резюме до запрошення на співбесіду» (місце проведення – зала вченої ради ректорату Ужгородського національного університету, пл. Народна, 3).

Організували захід Закарпатська ОВА, Обласна служба зайнятості, Ужгородська міська рада, Ужгородський національний університет, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області за фінансової підтримки ГО «Неємія», міжнародних організацій Dorcas, People in Need Slovak Republic, МОМ та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024