В Ужгороді триває прийом робіт на фотоконкурс «Життя Карпат»

21 Вересня 2023, 17:12
Карпати 360
Карпати

Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль CMIFF у співпраці з Франкфуртським зоологічним товариством в Україні // FZS Ukraine і за підтримки Gorgany продовжує прийом робіт на фотоконкурс «Життя Карпат».

Про це пише Франкфуртське зоологічне товариство.

Уже понад 17 місяців українці відчайдушно борються за свою свободу і так само відчайдушно шукають розради у всіх проявах життя, якого так багато в природних заповідниках Українських Карпат. Фотоконкурс «Життя Карпат» у рамках CMIFF 2023 — це прекрасна нагода зафільмувати його найкращі, найемоційніші та найбільш справжні миті.

Франкфуртське зоологічне товариство реагує на всі виклики, з якими стикаються в сьогоднішній реальності природоохоронні території, і продовжує надавати сталу підтримку для 13-ти установ регіону, аби життя у Карпатах тривало. Більше про роботу ФЗТ в Україні тут: https://fzs.org/en/projects/ukraine/

Цього року переможців фотоконкурсу CMIFF будуть обирати 4 члени журі, серед яких:

  • Сергій Денисенко, ужгородський фотограф, організатор «Фото патріота» та численних фотоактивностей Ужгорода та Закарпаття
  • Роберт Довганич, ужгородський репортажний фотограф, викладач ЗАМ, дослідник української фотографії, організатор фотоконкурсу CMIFF
  • Павло Товтин, ужгородський репортажний та весільний фотограф, спеціаліст по астрофотографії
  • Наталя Середюк, communication officer FZS в Україні, журналістка та диджитал маркетологиня, фанатка Українських Карпат.

Хто може взяти участь у конкурсі?

  • громадяни України, які досягли віку 18 років та які погоджуються зі змістом правил цього конкурсу
  • автори кольорових фотографій, які зроблені на території Українських Карпат
  • фотографи, які ще не займали призові місця минулих фотоконкурсів CMIFF 2023

Приймаються фото у трьох категоріях:

  • «Пейзаж» – ландшафт та ліси Карпат. Переможець отримає 200 євро.
  • «Дика природа» – тварини, рослини та гриби. Переможець отримає 200 євро.
  • «Люди Карпат» (від партнерів ФЗТ) – традиційне господарство та культуру, ремесла, взаємодію з природою. Переможець отримає 500 євро.

Категорія від партнерів - ФЗТ. Метою є відобразити традиційне господарство та культуру, ремесла, взаємодію з природою. Завданням є висвітлити людину, яка користується природними ресурсами на природі або власному господарстві, підкреслити залежність людини від дикої природи Карпат. Локації – поруч або на території національних парків та заповідників. Обовʼязковою є письмова згода від людини на зйомку та використання в медіа (спільне з CMIFF права використання фотографій).

Журі визначить кращих в кожній категорії, а також буде відзначений переможець за вибором глядачів, який отримає:

Приз глядацьких симпатій у розмірі 200 євро.

Для участі у конкурсі учасникам потрібно заповнити відповідну форму по категорії конкурсу (посилання — https://linktr.ee/cmiff.photocontest), яка дозволяє завантажити до 5 файлів у кожній категорії.

Кінцевий термін подачі — до 1 жовтня 2023 року включно

Офіційне оголошення переможців – 9 жовтня.

Регламент фотоконкурсу та форма для подачі: https://linktr.ee/cmiff.photocontest

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024