В Ужгороді проводять відкритий кубок з грепплінгу

09 Жовтня 2023, 13:03
В Ужгороді проводять відкритий кубок з грепплінгу 200
В Ужгороді проводять відкритий кубок з грепплінгу

Відкритий кубок Ужгорода з грепплінгу проводять цими днями у Класичному ліцеї. 

Змагаються близько 100 учасників, а саме: юнаки 2008-2009 років народження, хлопці 2010-2011 та діти 2012-2013 років. Вони представляють клуби Закарпатської області та інших регіонів. Про це пише Ужгородська міськрада.

Грепплінг – це спеціальний напрям або підвид спортивної боротьби, яка передбачає використання і поєднання різних прийомів з інших бойових мистецтв. У його основі – позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових і задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок у процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо).

Стартував турнір напередодні, 6 жовтня, відбулося офіційне відкриття, на яке завітали начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, голова федерації панкратіону та грепплінгу Закарпатської області Андрій Дутка й побажали спортсменам хороших поєдинків та нових досягнень.

Кубок завершився 8 жовтня, проводять його за підтримки Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Ужгородської міськрайонної філії громадської організації «Закарпатська асоціація змішаних єдиноборств ММА, грепплінгу та панкратіону» та громадської організації «Федерація грепплінгу Закарпатської області».

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024