На Закарпатті укрупнили два медичні заклади обласної ради

16 Листопада 2023, 15:11
На Закарпатті укрупнили два медичні заклади обласної ради 528
На Закарпатті укрупнили два медичні заклади обласної ради

Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні дванадцятої сесії Закарпатської обласної ради VIII .

Раніше питання реорганізації медичних закладів області розглянули на засіданні постійної комісії облради з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення. Про це інформує Закарпатська обласна рада.

Йдеться про реорганізацію шляхом приєднання до КНП «Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака» облради такі заклади, як «Солотвинська обласна алергологічна лікарня», «Обласний госпіталь ветеранів війни» та «Закарпатська обласна клінічна стоматологічна поліклініка».

Таким же чином іншим проєкт рішення комісія пропонує здійснити реорганізацію шляхом приєднання до КНП «Обласний клінічний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр» облради комунальні підприємства «Обласна клінічна інфекційна лікарня», «Обласний медичний клінічний шкірно-венерологічний центр» та «Закарпатський обласний центр громадського здоров’я».

Зазначається, що це є рекомендації Міністерства охорони здоров’я України з формування в області спроможної мережі медичних закладів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024