Ужгородський скансен запрошує майстринь взяти участь у виставці «Світ писанки»

23 Лютого 2024, 11:27
Писанки 257
Писанки

У виставковій залі музею відкриється Х Ювілейна міжнародна виставка-конкурс «Світ писанки». Цьогорічний формат ювілейної виставки буде особливим, адже у виставці поєднаються конкурсна та благодійна складові. Вона відбудеться 28 березня о 15.00.

Про це йдеться на сторінці скансена.

Найкращі писанки, які надійдуть на виставку будуть нагороджені призами в трьох номінаціях «Воскова авторська писанка», «Новаторська писанка», «Патріотична писанка». Із завершенням виставки буде також визначено та нагороджено писанку глядацьких симпатій. І звичайно ж, вже третій рік поспіль виставка «Світ писанки» не тільки створюватиме великодній настрій для відвідувачів музею, але й покликана стати підтримкою для ЗСУ.

«Ми пропонуємо майстриням-писанкаркам долучитися до доброї справи та надати писанки для не тільки для виставку-конкурсу, але й для продажу. Всі кошти, зібрані від продажу писанок будуть передані на потреби ЗСУ. Про зібрану суму коштів та їх передачу на потреби військових буде прозвітовано у соціальних мережах», – йдеться в повідомленні.

Для участі у виставці потрібно заповнити анкету учасника в електронному варіанті. Посилання на анкету ТУТ.

Роботи надсилати на адресу Закарпатського музею народної архітектури та побуту (відділ експозиції) (м. Ужгород, вул. Капітульна, 33/а) (відправка робіт за рахунок учасника виставки).

Контакти:

фейсбук: Ужгородськийскансен

e-mail: [email protected]

тел. +380959079693

 

Писанки на виставку приймаються до 22 березня. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024