Колоритна музика, «Солодка вуличка» та «чорний ринок»: як ужгородці відсвяткували День міста

12 Вересня 2021, 21:00
Фото з місця події 843
Фото з місця події

Вчора, 11 вересня, в Ужгороді було по-справжньому святково. Гості міста та його жителі мали можливість провести ці вихідні по-особливому. Адже стільки музики, солодких смаколиків, майстер-класів, гастрономічних локацій та навіть фото-художніх виставок, в Ужгороді не було давно, і це стало зрозуміло, дивлячись на ту кількість людей, які зібралися вчора в центрі міста.

Розпочалось святкування Дня міста зі спортивних заходів на набережній Незалежності: з 10:00  показовими виступами з карате, дзюдо, самбо, таеквондо, хортингу, кікбоксингу, художньої гімнастики, поул спорту та повітряної акробатики. Також у школах проводили святкові турніри з міні-футболу, баскетболу та легкої атлетики.

Одним з найцікавіших локацій події як для дорослих так і малечі, стали «Солодка вуличка» на набережній та Гастрономічний квартал біля «Совиного гнізда», а також святкова локація для молоді від «Їж Двіж» на набережній Незалежності. 

Традиційний ярмарок включав в себе: мед, вино, сири, громадське харчування, сувенірну продукція, локальні крафтові виробники. Для любителів поторгуватися та придбати щось «корисне» на Набережній Незалежності з 10:00 працював, «чорний ринок», а також майстер-класи для дітей, фотозона та музика. О 12:00 годині екскурсоводи проводили безкоштовну екскурсію містом.

Музикальною родинкою вечора став святковий концерт на площі Поштовій за участі закарпатських гуртів «Vandor», «Чаламада», «Rock-H» та «Анця».

Проте як ужгородці відсвяткували День міста, дивіться у фоторепортажі від інтернет-видання Район.Ужгород:

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024