В Ужгороді творча пара створила цілу колекцію оригінальних картин

19 Вересня 2021, 20:00
«Etkish’u» 2531
«Etkish’u»

Творчість - це велика радість життя, де людина може бути насправді вільною. Завдячуючи творчості душі творців житимуть вічно в їх творіннях.

Сьогодні Район.Ужгород познайомились з молодою парою художників «Etkish’u», що в своїй спальні мають власну колекцію картин маслом та дізнались історію, як народилась їх творчість.

Учасники проєкту розповідають про те, як створювалась колекція картин:

«Одного вечора ми дивились фільм і я взяла до рук свої розмальовки. Рома зацікавився і коли побачив, як я поєдную кольори, просто закохався в них» - зі слів Катерини саме з цього моменту й почалась їх творча колаборація.

Роман ще змолоду захоплювався космічними малюнками, які відображав на папері за допомогою ручки. Він ніколи не вважав це творчим діянням, сам процес малювання був більше місцем, де Роман міг побути на самоті, поринути в свої думки. Тому більшість малюнків накопичувались і зберігались в папці.

Багато знайомих, хто бачив малюнки Романа казали, що вони дуже особливі, їх можна використати як ідеї для оформлення музичних альбомів, або як тату чи інші дизайнерські пропозиції. Але Рома не вірив в слова знайомих, вважав, що вони просто кепкують з його робіт. 

Познайомившись з Катериною він навіть близької уяви не мав, що вона любить малювати і вміє гармонійно поєднувати кольори.

«Одного вечора я побачив її розмальовки, і по тепер вражений, як Катя поєднала кольори на одному з малюнків. Тоді я згадав пораду друга і запропонував коханій спробувати разом створити картину. Хах, в неї навіть холст вдома був» - згадує Роман.

Далі молода пара так захопились спільними творіннями, що створили цілу космічну колекцію, що включає в себе наразі 58 робіт. 

Так народились «Etkish’u» – творчість, народжена в коханні. Роман Etud малює ескізи на холстах, а Катерина Kish, – додає кольори. 

Колекція включає в себе 3 частини: кольори, чорно-білі та акценти.

Пропонуємо ознайомитись з колекцією молодих митців:

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024