Відомий ужгородський творчий діяч підсумував 15 років своєї кар'єри

29 Вересня 2021, 10:31
На фото: Дмитро Фесенко 871
На фото: Дмитро Фесенко

Відомий ужгородський режисер та творчий діяч Дмитро Фесенко, підсумував 15 років активної мистецької діяльності промо-трейлером, в якому зібрав свої найкращі перформанси.

Як розповідає Дмитро, останні роки його діяльності показали достатньо не погані результати:

Це був рутинний та доволі специфічний процес, де кожен мав можливість для духовної самореалізації та вдосконалення своїх технічних можливостей. Особисто я отримав гарний психологічний досвід в роботі з різносторонніми особистостями, більшість з яких, тільки починали формувати свій життєвий шлях, – розповідає Дмитро.

Відтак творчий діяч представляє увазі своїм глядачам промо-трейлер, присвячений офіційним шоу-проєктам, сучасної історії Закарпаття та дякує всім, хто долучався до цього прогресу.

Наразі Дмитро разом з Оленою Джеріх працює над науково-індустріальним проект котрий носить назву «Venera» та готується до підсумкової презентації своєї 15 річної діяльності вже перед широким загалом. Зі слів автора, презентацію планує провести в Закарпатській обласній філармонії, в грудні місяці. 

Значним моментом в своїй діяльності митець відзначає відгук відомого канадського продюсера Девіда Боттрілла, який співпрацював з такими легендами як: 𝗧𝗢𝗢𝗟, 𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗖𝗥𝗜𝗠𝗦𝗢𝗡, 𝗣𝗘𝗧𝗘𝗥 𝗚𝗔𝗕𝗥𝗜𝗘𝗟, 𝗠𝗨𝗦𝗘, 𝗣𝗟𝗔𝗖𝗘𝗕𝗢, 𝗦𝗧𝗔𝗜𝗡𝗗, 𝗥𝗨𝗦𝗛, 𝗚𝗢𝗗𝗦𝗠𝗔𝗖𝗞. В свій час він особисто прокоментував деякі мої креативні доробки, врахувавши і позитивні фактори.

З часом ці побажання вплинули на більш професійний рівень та відношення до своєї роботи, - ділиться митець.

Більше робіт та відео-перфомансів ви можете переглянути на особистій сторінці Дмитра Фесенка, в Фейсбук за посиланням де зібрані всі творчі доробки за останні роки.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024