Унікальні лоти, ангельські сукні та 204 800 грн: як пройшов благодійний аукціон на Ужгородщині

12 Жовтня 2021, 13:28
Фото з місця події 3740
Фото з місця події

Вчора, 11 жовтня, в приміщенні готельно-ресторанного комплексі «Камелот» відбувся благодійний аукціон на підтримку Кіри Зайцевої за ініціативи сімейно-соціального проєкту «Я ХОЧУ ЖИТИ» спільно з охоронним агентством «СБМ» та готельно-ресторанним комплексом «Камелот»

На гостей заходу протягом всього вечора очікувала насичена програма, яка не давала сумувати ні на хвилину. Талановиті та харизматичні ведучі Лариса Липкань та Віталій Глагола утримували зацікавленість в аудиторії від першого і до останнього слова. 

Напевно, ще ніколи робити добрі справи не було так захоплююче.

Торги розпочалися вдало. Вже перший лот, хендмейд від дитячої недільної школи «Образок», продали за 4 600 грн. 

Найдорожчим виявився лот «Золота картка» від охоронного агентства СБМ, який пішов «з молотка» за 16 500 грн.

Далі було цікавіше і цікавіше. На заході були представлені ексклюзивні весільні сукні від салону «Emilia.Lovestories» (Ужгород, вул. Минайська 16а.) сукні розроблені спеціально до благодійного аукціону від місцевих брендів, картини відомих художників, автобусні тури в Туреччину, сертифікати на різні послуги та навіть пивна реабілітація в одному з таких закладів в Ужгороді. 

Особливого шарму додав виступ студії танцю «Бліц», яка «розірвала» публіку виступами під найвідоміші та найзапальніші світові хіти, а сольне виконання співачки Галини Гаврилко додало трішки «мурашок» глядачам, адже її голос, як ніщо інше, став доповненням благодійної події.

Вечір був сповнений надії та добра. В кінці заходу ведучі оголосили зібрану суму коштів, яка склала 204 800 грн, а це більше 7 тисяч доларів. 

Мама хворої дівчинки Кіри Зайцевої подякувала присутнім за допомогу та наголосила, що світ не без добрих людей, а завдяки небайдужим людям, які зібралися в той вечір, аби допомогти Кірочці, дівчинка наблизилась ще на один крок до одужання. 

Більше світлин з події дивіться у фоторепортажі від інтернет-видання Район.Ужгород:

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024