Діалоги з Аліною Паш, благодійність та екологія: в Ужгороді провели незвичайний івент

12 Листопада 2021, 18:11
Живе спілкування та здорова атмосфера панувала в одному з кращих закладів міста 1253
Живе спілкування та здорова атмосфера панувала в одному з кращих закладів міста

Вчора, 11 листопада, в караоке-рестобарі «SVOI» відбувся благодійний івент «Діалоги з Аліною Паш» на тему: «Здоров'я людини та планети: як зберегти гармонію». Подію такого формату на Закарпатті провели вперше. 

Розпочався вечір з приємної гри на скрипці від музиканта Сергія Пічкаря, який дав можливість гостям під особливе звучання інструменту зайняти свої місця, та створив затишну атмосферу, що повністю відповідала інтер'єру закладу. 

Захід розділили на дві частини. 

В першій частині засновниця еко-проєкту «Chysto.de» розповіла публіці про власну ідею, спрямовану на збереження екології Закарпаття – про те, як учасники проекту збирають сміття на річках, озерах, в горах і цим самим закликають берегти природу. До цього проекту колись долучились також учасники відомого гурту «Чаламада», - розповідає ініціаторка проєкту.

«Я сама була рада бути присутньою на одному з таких останніх наших походів, де ми, не дивлячись на холодний дощ та екстремальні умови, змогли принести природі свою користь. Адже Закарпаття - це наш дім. То для чого смітити в себе вдома?», - додає Аліна Паш.

По закінченню першої частини події модератори вечору Максим Мощак та відома закарпатська телеведуча Ірина Міллер оголосили невеличку перерву.

Під час паузи, присутні змогли поспілкуватися одне з одним та скуштувати холодні закуски на «шведському столі», спонсором яких виступив ТЦ «Дастор». Додати ж трішки «ігристого» настрою в той вечір взялись партнери івенту - компанії «Wine Bureau» та «Чизай».

Надалі тему ментального здоров'я підняли директорка клініки «Асклепій» Христина Яремкевич та психологиня Діана Сідун-Сович. Діалог виявився досить вдалим: спікерки ділилися різними способами долання проблем, панічних атак та депресії. 

«Такі явища є досить поширеними в наш час, і не варто боятися звертатися до психологів. Адже вчасно виявлена психологічна травма може попередити більш серйозні проблеми, які виникають з часом через  накопичення нами всередині себе «багажу негативних емоцій», – наголосила Діана Сідун-Сович.

По завершенню діалогів тривала активна розмова зі спікерами та Аліною Паш. 

Щодо своєї участі в заході виконавиця відповіла:

«Я дуже рада бути амбасадоркою Закарпаття в Україні та світі. І це стосується не лише питання екології, а й благодійності. Адже я родом із Закарпаття і тут живе вся моя родина. Ми повинні допомагати та підтримувати одне одного», – каже Аліна.

Яскравою родзинкою цього майже трьохгодинного вечора став чуттєвий виступ ужгородської співачки Марти Липчей.

Організаторами івенту, виступили:

Жіноча ініціатива «НАШ ХІД», караоке-рестобар «SVOI», Ірина Міллер, Архангел Віра, Анна Сабодош, Катерина Палко, Марія Рущак сімейно-соціальний проєкт «Я ХОЧУ ЖИТИ» за участі організаторів: Ангеліни Алексій, Ольги Вишнякової, Анатолія Молнара.

Спонсори: доставка овочів та фруктів «Uzh.Fruit», ТЦ «Дастор», «Чизай»,«Wine Bureau» .

Серед запрошених гостей були присутні: 

Відома закарпатська блогерка Крістіна Третяк.

Президент Rotary Сlub Uzhorod – Ольга Травіна та секретар Тетяна Андрусь та старішина клубу Олег Лукша.

Всі вилучені кошти були направлені на лікування Кіри Зайцевої

Сума збору склала близько 25 тисяч гривень.

Більше світлин у фоторепортажі від інтернет-видання Район.Ужгород:

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024